Donationer/lån

VIl du være med til at sikre Kvie sø efterskole i fremtiden?

Formålet er at etablere den eneste efterskole vest for Storebælt for udviklingshæmmede teenagere.
Kvie Sø Efterskole vil give disse unge mennesker en enestående mulighed for at få ét eller to år på efterskole – også hvis man sidder i kørestol.
Vores underliggende formål er, at hver enkelt elev får de nødvendige værktøjer og en grundlæggende læring i at mestre hverdagens små og store opgaver både individuelt og i fællesskabet. Vi tror på, at “vi alle kan noget”, og med det for øje vil vi give alle mulighed for at få et så selvstændigt og ligeværdigt voksenliv som muligt. Vi vil med skolen skabe et læringsrum, hvor den enkelte elev kan udvikle sin egen identitet og livsduelighed i et trygt og roligt skolemiljø.

Eleverne vil opleve personlig forbedring og udvikling, og succesoplevelserne vil styrke dem til at søge job og uddannelser efter efterskoleopholdet.

Der er 19 specialefterskoler i Danmark, men kun Karise Efterskole på Sjælland rummer den samme målgruppe som os – svære generelle indlæringsvanskeligheder. Der er mange ligheder og samtidig også mange forskelligeheder på de to efterskoler på hver sin side af Storebælt. Kvie Sø Efterskole skiller sig ud med sit fantastisk naturskønne område, faciliteter som gør det muligt for unge udviklingshæmmede, der sidder i kørestol, til at være del af fællesskabet, landbrugslinje og mindre bomiljøer.

Vi har pr. dags dato (den 12. juni 2019) indskrevet 34 spændte og forventningsfulde elever, som starter den 11. august 2019. Denne efterskole er måske den ENESTE mulighed for dem for at få et meningsfyldt ungdomsliv på efterskole, da der for de fleste familier er for langt til Karise både tidsmæssigt, når forældrene skal hente og bringe i weekenderne og økonomisk.

Vi er har nu samlet de penge sammen, som vi skulle for at starte op - takket være alle som har bidraget og gjort det muligt at komme hertil. Det er vi så glade og taknemmelige for! Men da elevtallet her det første år er i den lave ende, så har vi stadig brug for lidt ekstra hjælp, så vi kan give vores unge mennesker det bedste år på efterskole med lejreture og gode oplevelser.

Så har du lidt ekstra på lommen, og gerne vil gøre en forskel for mange unikke unge mennesker og sikre et spændende og indholdsrigt ungdomsliv for alle, så kan du udfylde formularen nedenunder. På forhånd tak for din støtte!

Læs hvem der støtter og bakker op om vores projekt i pjecen her.

Donationer:

▪ Vi tager imod alle store og små bidrag.

▪ Støttebeløbet kan betales med MobilePay på 307147

▪ Eller overføres til vores konto i Sparekassen Kronjylland:
Reg.nr. 6237 Konto nr. 13905487

Skal dit navn/firma være repræsenteret på væggen med “oprettere af Kvie Sø Efterskole”? Så se nedenstående sponsorpakker:

▪ Guld: 100.000 kr. + ▪ Sølv: 50.000 - 99.999 kr. ▪ Bronze: 10.000 - 49.999 kr.

Jeg bidrager med:

Linkes til mailadresse bogholder@kviesoefterskole.dk.