Hvordan er processen med optagelsen?

IMG_2296.jpg

På denne side kan I finde hjælp til hvordan man bliver elev på Kvie Sø Efterskole.

For at blive elev på skolen er der nogle gode skridt at gå.

• Besøg skolen
    fx. på efterskolernes dag d. sidste søndag i september eller specialefterskolernes dag mandag i påsken.
    Vi afholder også nogle info-aftner i løbet af året. De bliver annonceret her på siden.

• Indled en snak med jeres UU-vejleder og sagsbehandler.
    Det er ikke dem der skal afgøre om jeres unge menneske skal på efterskole. Men da vi ofte indgår et samarbejde om støtte er det godt have dem med.
    Kontakt gerne os for råd og vejledning. Se evt. denne PowerPoint som Lars taler ud fra når I besøger os.

• Udfyld tilmeldings formularen på hjemmesiden.
    Når I har udfyldt formularen indleder vi en proces hvor I og jeres barn vil blive indkaldt til en samtale med Lars. Her er det målet at vi sammen finder ud af om vi er det rette sted til jer. Hvis vi er det, vil samtalen også blive en afdækning af de særlige behov vi skal tage højde for. - Først her efter er I tilmeldt og vil blive opkrævet et tilmeldingsgebyr.