Kvie Sø Efteskole.jpg
 

Drømmer du om at få et spændende og indholdsrigt ungdomsliv?

Et år der giver dig nye venner og oplevelser for livet. Et år hvor du kan udvikle dig både fagligt, socialt og personligt sammen med andre unge mennesker ligesom dig. 

Kvie Sø Efterskole er for unge med særlige læringsforudsætninger, herunder læringsvanskeligheder, udviklingshæmning, Downs Syndrome, Autisme etc.


Vi har stadig ledige pladser til skoleåret 19/20.

Er du interesseret i at høre mere om mulighederne eller få en rundvisning, så står vores forstander Lars Holm altid til rådighed til en uforpligtende snak på tlf. 60 80 45 25 eller mail forstander@kviesoefterskole.dk .

 
 

 

Vi har med stor glæde ansat vores viceforstander Dinna Odgaard, som starter pr. 1. august 2019.

 
billede (2).png


Jeg glæder mig til at starte som viceforstander på Kvie Sø Efterskole den 1. august og er meget glad for at være med fra starten af. Min styrke ligger i at kunne kombinere læreruddannelsen med min tidligere uddannelse, som bogholder. Det betyder meget for mig at ressourcerne udnyttes bedst muligt – tingene kan gøre på mange måder - og netop vurderingen af den optimale pædagogiske løsning indenfor den ramme, der er givet, er utrolig vigtigt. Jeg har i mit lærerliv været ansat både på specialskole og i den almene folkeskole. Den specialpædagogiske viden og erfaring har jeg erhvervet både som lærer, vejleder og leder.  Jeg ser frem til at kunne udnytte mine kompetencer ved at være med til at skabe en efterskole, der har store ambitioner – og hvor den enkelte elev udvikler sig i fællesskabet både fagligt, personlig og socialt.

 
 

En stor tak til alle vores frivillige hjælpere og gode sponsorer, som har hjulpet os videre i processen.